Er du vår nye kollega?

Vi vokser, og søker nye kolleger. Gi oss en lyd hvis du liker Web, digital markedsføring, en variert hverdag, hyggelige kolleger og sjøutsikt. Eller gi beskjed til en venn du synes kunne passe?

Varierte oppdrag og rom til å utvikle seg. Du får mye ansvar og muligheten til å forme din egen arbeidshverdag. Vi legger til rette for kurs og opplæring - både internt og ekstert.
Kundene våre er like varierte som arbeidsdagen din. Fra tømreren som driver enkeltmannsforetak, til store frisørkjeder eller tv-kjendiser.
Vi motiveres av utfordring, og våre kunder skal hele tiden føle seg hørt og ivaretatt. Noen prosjekter har korte tidsfrister, noen endrer seg underveis.
Det er viktig at vi også kan trives sammen på fritiden. Og i kantinen holder Mikrobryggeriet vårt hus. Her er det rom for å slenge seg med for å lage en ny sensasjonsøl!
Vi jobber i en SJØbod, så utenfor vinduene finner du sjøen. Vi forsøker å ikke skremme cruiseturistene, men her har det blitt stupt fra kaien og fisket fra vinduet...
Hos oss finner du alt både introverte og ekstroverte. Hobbyfotografer, tidligere uteliggere, Legosamlere, hundeeiere, musikknerder, spillnerder, bodybuildere, matelskere, ølbryggere og fontnerder.
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor